Wie zijn wij?

Ervaring:

De Belgian Kempo Organisation and Similary Fighting Arts » schenkt je een veelvoud aan activiteiten. In deze optiek, geven wij aan een breed publiek een waaier van activiteiten. Behalve Kempo, bieden wij ook een mogelijkheid voor het beoefenen van andere krijgskunsten zoals: Jiu Jutsu, Kung Fu …

Heden telt de federatie een aantal clubs en secties in België en buitenland. Wens je meer informatie betreffende activiteiten en het vinden van een club dicht bij jou, raden wij jij aan onze pagina met clubs te raadplegen .

Concreet:

De « Belgian Kempo Organisation and similary Fighting Arts « geeft je een grote keuze aan disciplines voor iedere ouderdom. De leraars zijn bereid jou met open armen te ontvangen, en hun kennis te delen in onze familie. Als lid van de federatie kan je deelnemen aan competities en stages. Waar wacht je nog op om te proberen?

Shin Gi Tai Kempo:

Shin Gi Tai Kempo is een complete en precieze herstructurering evolutie uit het Shin Gi Kempo gerealiseerd door Sijo Daniel Hayen

Het doel van deze kunst is de creatie van een logische stijl die door iedereen kan beoefend worden zonder zich te bekommeren van de karakteristieken van de beoefenaar zoals grootte, gewicht, ouderdom, enz.

Ontdek er meer van door het consulteren van het Shin Gi Tai Kempo menu of door ons te contacteren van onze sectie contacten.

Reeds bruine of zwarte gordel:

Heb je reeds ervaring in een andere krijgskunst waar je bruine – (3,2,1 kyu) of zwarte gordel bent?

Wens jij de Belgian Kempo Organisation ( BKO) of International Shin Gi Tai Kempo Association ( ISGTKA) te vervoegen ?

Stuur dan een kopie van je Black-Belt certificaat, licentie boekje, met graden naar de BKO of ISGTKA. Iedere aanvraag zal geëxamineerd worden en vervolgens wordt er contact met jou opgenomen.

Indien je voldoet aan de eisen, moet je een versnelde vorming als instructeur of leraar volgen zodat je een eigen club kan openen .

Indien je geïnteresseerd bent, ga naar de contacten pagina om onze coördinaten te vinden.